شش بیمار مشکوک به آبله میمون در ایران شناسایی شدند
به تازگی مردم جهان نگران عفونت ویروسی جدیدی به نام آبله میمونی می باشند به گونه ای که تاکنون ۲۱۹ نفر در جهان به این ویروس مبتلا شده اند. بیشترین تعداد موارد ابتلا به آبله میمونی در انگلیس گزارش شده است و بعد از آن کشورهای اسپانیا و پرتغال در رده های بعدی ابتلا به این ویروس هستند. در ادامه خبر کامل وضعیت آبله میمونی در ایران را می توانید بخوانید:
جزییات سرایت آبله میمونی در جهان
در شرایطی که آبله میمونی تا کنون به ۲۱۹ نفر در جهان سرایت کرده و چند نفر در ایران نیز مشکوک به این بیماری شناسایی شدند، سرپرست معاونت هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که در صورت تصمیمگیری در این زمینه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محدودیتهای پروازی اعمال خواهد شد.
به گزارش بورس فردا و به نقل از ایسنا، آبله میمونی یک عفونت ویروسی نادر است که بیشتر در مناطق دورافتاده مرکز و غرب آفریقا شایع است. این بیماری که ابتدا در میمون ها یافت شد، به آسانی بین افراد گسترش پیدا نمیکند اما می تواند از طریق تماس فیزیکی نزدیک منتقل شود. علائم این بیماری شامل تب بالا، درد و بثورات پوستی است که بعدا به تاول تبدیل میشود.
بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده، تعداد موارد تایید شده آبله میمون در سراسر جهان به ۲۱۹ مورد رسیده است. در انگلیس اولین بار در اوایل ماه مه موارد ابتلا به آبله میمونی شناسایی شد و در حال حاضر بیشترین تعداد موارد تایید شده را که ۷۱ مورد است، گزارش کرده است. پس از آن اسپانیا با ۵۱ و پرتغال با ۳۷ مورد در رتبههای بعد جای گرفتهاند.
روز گذشته نیز ابراهیم قادری – رئیس اداره مراقبت بیماری های واگیر وزارت بهداشت- درباره آخرین وضعیت شیوع این بیماری در کشور اظهار کرد: تا کنون ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون شناسایی شدند و نتیجه آزمایش ۳ نفر منفی شده است. اما با توجه به اینکه گزارشی از بیماری در داخل کشور نداریم، بیماریابی خودمان را از مرزها آغاز کرده ایم.
با توجه به این وضعیت، سراغ سازمان هواپیمایی کشوری رفتیم تا ببینیم آیا مانند کرونا، محدودیتهای پروازی برای مقابله با این بیماری اجرا خواهد شد یا خیر؟ حسن خوشخو –سرپرست معاونت هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری- در این باره به ایسنا گفت: تا کنون محدودیتی در این مورد به سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ نشده است اما آماده اجرای هر محدودیتی هستیم.
وی افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید در این زمینه به نتیجه برسد و درصورتی که نیاز باشد تصمیمات خود را در قالب مصوبه یا دستورالعمل به ما ابلاغ میکند. بنابراین اگر در این زمینه تصمیمی گرفته و ابلاغ شود مانند ایام شیوع ویروس کرونا آن را به دقت اجرایی خواهیم کرد.