ارز دیجیتال

چگونه در ارز دیجیتال نوسان گیری کنیم؟

بطور خلاصه می توان گفت کسب سود از تغییرات قیمت سهام، ارز دیجیتال، طلا و… را نوسان گیری و یا سوینگ تریدینگ (Swing Trading) می گویند. به عبارتی شما سهمی را با دید کوتاه مدت در قیمت پایین خریداری می کنید و پس از رشد اندک در همان روز و یا چند روز آینده آن را می فروشید که لازمه این کار تجربه و آموزش است. با ما همراه باشید در ادامه این مطلب خواهیم گفت که چگونه در ارز دیجیتال نوسان گیری کنید!

چگونه در ارز دیجیتال نوسان گیری کنیم؟

بدیهی است که برای اینکه بتوانیم در بازار ارز دیجیتال نوسان گیری کنیم باید آموزش کافی دیده باشید تا قادر به شناسایی کف ها و سقف های نسبی، نوسان گیری کنید. در این روش معامله گران نوسانی مانند تریدرها نیازی به نگاه کردن بطور ساعت های متمادی به نمودار ها ندارند و معامله های آن ها ممکن است چند هفته و یا چند روزی طول بکشد.

این معامله گران با مبنا قرار دادن تحلیل های تکنیکال و بعضی اوقات هم نیز با تحلیل بنیادی، ارز مورد نظر خود را از نظر نوسانات احتمالی در آینده نزدیک بررسی می کنند.

نحوه تشخیص محدوده های ثابت نوسان

از این روش می توان زمانی که بازار بصورت رنج و یا همان افقی قرار دارد، استفاده کرد. در این اوضاع قیمت بین دو سطح مقاومت و حمایت بطور افقی درامده است، به تله افتاده و می توان بین آن دو را نوسان گرفت.

روشی که در همچین شرایطی باید انجام داد قرار دادن سفارش خرید در نزدیکی سطح حمایتی و فروختن در نزدیکی سطح مقاومت می باشد. اما باید بدانید که تریدرها نباید حرص و طمع کار باشند و برای احتیاط کار اهداف فروش خود را 1 یا 2 درصد کمتر از خطوط مقاومت قرار دهند. از دیگر نکاتی که در نوسانگیری ارز دیجیتال باید به آن توجه کرد این است که تنظیم حد ضرر مناسب و طول سایه های کندل ها در نزدیکی مقاومت ها و حمایت ها که شکست موفق و یا ناموق آن ها را نشان میدهد.

نکته خیلی مهم در نوسانگیری ارز دیجیتال

سطوح مقاومت همیشه به شکل یک خط ایجاد نمی شوند و باید بدانید که یک محدوده را در برمیگیرند که این محدوده اصولا سایه یا میله کندل ها را شامل می شود. گاهی اوقات معامله گران ریسک پذیرتر برای سود بیشتر، مثلا 50 درصد از سفارش فروش خود را در قیمتی پایین تر از محدوده مقاومت و بخشی دیگر را در قسمتی که سایه کندل ها قرار دارد ثبن کنند.

شاخص میانگین متحرک

یکی از شاخص هایی که در بازارهای روند دار می تواند کمک شایانی به معامله گران کند، شاخص میانگین متحرک یا همان (MA) می باشد. مهم ترین نقش این شاخص ایفای نقش حمایت و مقاومت متحرک می باشد که باعث می شود در روندهای صعودی جلوی ریزش را بگیرد و در روندهای نزولی در برابر رشد قیمت ایستادگی کند.

برای استفاده از این روش، هنگامی که قیمت به نزدیکی خطوط میانگین متحرک رسید باید بررسی کرد که سهم پتانسیل عبور از این ناحیه را دارد یا خیر، در صورت دارا بودن پتانسیل رشد، باید آن سهم را خرید و در مقابل نقطه ای فروش نیز زمانی است که خط میانگین متحرک در جهت رو به پایین می شکند.

بیشتر بخوانید: بهینه سازی میانگین متحرک قیمت سهام

استفاده از اندیکاتورها 

بعضی از اندیکاتورها مثل باند بولینگر “Bollinger Bands” محدوده متحرکی را برای نوسان قیمت مشخص می کنند. درست است که این شاخص بیشترین کارایی خود را در بازارهای رنج و بدون روند نشان می دهد اما یک سطح مقاومتی و یک سطح حمایتی برای معامله گر با استفاده از فرمول میانگین متحرک ترسیم می کند.

ساده ترین روش استفاده از این شاخص، خریدن هنگام رسیدن قیمت به کف محدوده و فروختن آن هنگام رسیدن به سقف است. البته بدانید که در بازارهای روند دار نباید برخلاف روند از موقعیت های شناسایی شده توسط اندیکاتور استفاده کرد زیرا درصد خطای بالایی دارد.

استفاده از اندیکاتور به دلیل داشتن درصد خطای بالا نباید به تنهایی استفاده شود و باید در کنار سایر روش های تحلیل تکنیکال به کار گرفته شود.

استفاده از تحلیل فاندامنتال

منظور از تحلیل فاندامنتال همان تحلیل بنیادی است. اهمیت اخبار و رویدادهای مربوط به ارز دیجیتال را در قیمت آنها دست کم نگیرید هر خبر می تواند ارزش یک ارز دیجیتال را چند برابر بالا ببرد و یا برعکس ارزش یکی ارز دیجیتال را نصف کند. تریدرها با در نظر گرفتن این اخبار و رویدادها اقدام به پیش خرید ارزهای دیجیتال می کنند و تقاضا را برای آن خرید بالا می برند.

اصولا اتفاقاتی که زمان آنها از قبل مشخص شده است در بازار اصطلاحا پیشخور می شوند و تاثیرشان را قبل از تاریخ وقوع رویداد به روی قیمت ارز می گذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا