اخبار بورساخبار مهم بورس و اقتصاد

پیش بینی وضعیت بازار بورس هفته آینده (هفته اول خرداد ماه 1400)

با توجه به وضعیت اینکه هفته گذشته دامنه نوسان بعد از 4 ماه مجددا متقارن شد، بازار با همچنان با روند نزولی همراه بود و بسیاری از سهامداران، بخصوص کسانیکه به امید جبران ضررشان سهامداری کردند را نگران کرد. یکی از کارشناسان بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار سرمایه در هفته اول خرداد می گوید تا زمانی که به بازار پول تزریق نشود وضعیت بازار تغیری نمی‌کند. اما باید بدانیم که این نقدینگی نباید از سمت دولت به بازار وارد شود بلکه نهاد ناظر باید قدرت خودش را با مکانیزم بازار اعمال کند.

مطالب پیشنهادی:

پیش بینی وضعیت بازار بورس هفته اول خرداد ماه 1400

به گزارش بورس فردا و به نقل از تجارت‌نیوز، در هفته گذشته شاهد اتفاقات مثبتی در حاشیه بازار سرمایه بودیم از تغییر در دامنه نوسان تا افزایش نرخ کامودیتی‌ها در بازارهای جهانی اما بازار نسبت به این مسائل واکنشی خنثی و البته در برخی روزها واکنشی منفی نشان داد و هر روز شاهد کم شدن ارزش معاملات بودیم تا حدی که این رقم به محدوده ۲۵۰۰ میلیارد تومان رسید.

سلمان بابایی‌زاد، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه ز گفت: به نظر می‌رسد با گزارش‌های جدیدی که از سمت شرکت‌ها منتشر می‌شود p/e بازار اصلاح شود و در کل بازار واکنش مثبتی به این مساله نشان دهد.

وی افزود: البته مشکل اصلی بازار ۳۰۰ نماد قفل در صف فروش هستند که در ارزش معاملات و روند بازار تاثیری منفی و به شدت آسیب‌زننده گذاشته‌اند. البته در هفته گذشته هم سهم‌هایی که ۴۰ تا ۵۰ درصد منفی خورده‌ بودند را باز کرده‌اند و این مساله شوک جدیدی به بازار وارد کرده است.

بابایی زاد درباره روند بازار در روز شنبه گفت: شنبه یکم خرداد ماه ۱۴۰۰ ارزش معاملات تغییر خاصی نمی‌کند و به نظر می‎‌رسد وضعیت صف‌های فروش هم به همین شکل باقی بماند. البته ابهامات انتخابات و برجام در بازار از عوامل مهم دیگری هستند که بازار را تا مشخص شدن نتایج در ابهام و خاموشی قرار داده‌اند. همچنین می‌توان گفت گروه‌های پیش‌رو با توجه به افزایش نرخ کامودیتی‌ها و گزارش شرکت‌ها، نمادهای گروه‌های فلزی، سنگ آهنی و پالایشی هستند که از روند مطلوب و خوبی احتمالا برخوردار باشند.

وی در بخش دیگری درباره تزریق نقدینگی به بازار گفت: تا زمانی که به بازار پول تزریق نشود وضعیت بازار تغیری نمی‌کند. اما باید بدانیم که این نقدینگی نباید از سمت دولت به بازار وارد شود بلکه نهاد ناظر باید قدرت خودش را با مکانیزم بازار اعمال کند. به طور مثال دامنه نوسان یکی از زیرساختارهایی است که باید به مرور زمان زیاد شده و در نهایت باز شود که روند بازار را به تعادل نزدیک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا