اخبار بورساخبار عرضه اولیه

عرضه اولیه پتروشیمی بوعلی سینا چه زمانی منتشر می شود و مبلغ مورد نیاز آن چقدر است؟


به گفته جعفر ربیعی مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس مراحل قیمت گذاری و پذیرش در بورس عرضه اولیه بوعلی” پتروشیمی بوعلی سینا” پابان یافته و روز چهارشنبه ۱۹ آذر منتشر خواهد شد.

مبلغ مورد نیاز برای خرید عرضه اولیه بوعلی سینا

سازمان بورس اوراق بهادار اعلام کرد: به اطلاع کلیه فعالان محترم بازار سرمایه می‌رساند در روز چهارشنبه مورخ 1399/09/19 تعداد 420 میلیون سهم معادل 12 درصد از سهام شرکت “پتروشیمی بوعلی سینا” به عنوان پانصد وهفتاد و هشتمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش “محصولات شیمیایی” گروه و طبقه “تولید مواد شیمیایی پایه به جز کود” در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد “بوعلی” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه هر کد بورسی می‌تواند حداکثر 200 سهم در بازه قیمتی 3،936 تا 4،143 تومان معادل 828 هزار و 600 تومان خریداری کند.

به گزارش بورس فردا و به نقل از تجارت‌نیوز، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس در روز 10 آذر ماه از عرضه بوعلی طی ۱۰ روز آینده خبر داد. با اشاره به اینکه سه شرکت «بوعلی»، «اروند» و «بندر امام» آماده ورود به بورس هستند، گفت: قیمت‌گذاری «بوعلی» انجام شده و در بورس پذیرش و نماد آن درج شده و اکنون منتظر عرضه از سوی بورس هستیم که به‌زودی تا دو هفته آینده این عرضه صورت خواهد پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه در مرحله اول ۱۲ درصد از سهام «بوعلی» برای عموم عرضه می‌شود و ۳ درصد از این سهام هم به صندوق‌های سرمایه‌گذاری تعلق می‌گیرد، افزود: در نظر داریم در صورت شرایط مناسب بازار ۳ درصد دیگر را هم ظرف دو ماه بعد از عرضه اولیه عرضه کنیم.

وی «بوعلی» را از شرکت‌های بزرگ پتروشیمی دانست که حدود یک‌چهارم پتروشیمی نوری دانست. ربیعی با اشاره به اینکه «اروند» نیز پذیرش شده و به احتمال زیاد طی همین هفته قیمت عرضه آن در هلدینگ تصویب می‌شود، ادامه داد: به‌فاصله دو تا سه‌هفته بعد از بوعلی ۱۲ درصد از سهام اروند نیز عرضه خواهد شد. به گفته وی، پتروشیمی اروند غول پی‌وی‌سی کشور و منطقه است.

« بوعلی» آماده عرضه؛ «ایلام» در آستانه افتتاح

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس در ادامه با اشاره به اینکه پروژه بندر امام به دلیل بزرگی نیاز به زمان بیشتری داشت، پیش‌بینی کرد : به احتمال زیاد حل مسائل متعدد این شرکت برای ورود به بورس تا پایان سال به طول می انجامد و به همین دلیل ممکن است عرضه آن در فروردین و اردیبهشت سال بعد صورت بگیرد.

جعفر ربیعی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره واحد شیرین‌سازی نفتای بوعلی گفت: این واحد تاکنون ۹۷ درصد پیشرفت داشته و شاید زودتر از عرضه بوعلی در بورس، به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین درباره بازسازی واحد پارازایلین این شرکت تصریح کرد: زمان پروژه بازسازی قسمت آسیب‌دیده بوعلی ۲ سال و نیم برآورد شده که یک‌سال آن تاکنون طی شده است. بنابراین یک سال و نیم دیگر دوباره شاهد تولید پارازایلین در پتروشیمی بوعلی هستیم که در آن صورت سهام این شرکت ارزش افزوده دوباره‌ای در بورس شاهد خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا