علی صبوری: برای پول بازیگر نشدم!
علی صبوری یکی از بازیگران سریال «خداداد» در نشست خبری این مجموعه که روز گذشته (۱۶ فروردین) در اداره کل روابط عمومی صدا و سیما برگزار شد، گفت: «خداداد» سومین سریال تلویزیونی من محسوب میشد که تجربه فوقالعادهای هم بود. با گذشت زمان سعی میکنم تجریه کسب کنم و به پختگی برسم. هنوز اول راه هستم. لطف خدا شامل حالم شده که میتوانم به عنوان بازیگر در کنار دوستان باشم و یاد بگیرم.
او درباره ویژگی ژانر کمدی گفت: رسالت ما خنداندن مردم است. خودم عاشق ژانر کمدی هستم. امیدوارم حسی که میخواستیم به مردم منتقل شود، منتقل شده باشد.
صبوری افزود: استندآپ کمدی با بازیگری خیلی فرق دارد. ممکن است کسی استندآپ کمدین موفقی باشد، اما بازیگر خوبی نباشد.
او درباره بازخوردهای «خداداد» نیز گفت: نظر مردم مهم است. در صفحه خودم که مخاطبان زیادی دارد و استوریهایم را یک میلیون نفر میبینند، نطرسنجی گرفتم و ۹۵ درصد کار را دوست داشتند؛ البته صفحه من ممکن است ملاک درستی نباشد و مخالفانم در این صفحه نباشند.
صبوری با انتقاد از برخی آمارهای تعداد بینندگان سریالها عنوان کرد: تلوبیون آمار بیننده سریالها را اعلام کرد. «زیرخاکی» اگر بیش از سه میلیون بیننده دارد، باید تقسیم بر تعداد قسمتها شود. چطور میشود یک سریال هشتاد و خردهای درصد بیننده داشته باشد و یک سریال چهار درصد؟ قبل از «خداداد» با «پلاک ۱۳» قرارداد بستم و هنوز سریال را در حین پخش ندیده بودم. همان روز خبری دیدم که نوشته بود فاجعهای به اسم «پلاک ۱۳» در تلویزیون. بعد در آمار دیدم «پلاک ۱۳» سوم شده است! چه اتفاقی دارد میافتد؟
او افزود: پلتفرمها آمار بازدید یک میلیون دقیقه میدهند که اگر در تعداد قسمتهای سریال تقسیم شود، زیاد هم نیست. تلویزیون مخاطبانش بیشتر است.
صبوری ادامه داد: برای پول وارد این عرصه نشدم، اگر میخواستم فضای مجازیام را نگاه میداشتم که درآمد یک سالش به اندازه صد سال کار در صدا و سیما است، اما من تلویزیون را انتخاب کردم و پای آن ایستادم.
صبوری با انتقاد از دلایل خداحافظی برخی از هنرمندان با تلویزیون گفت: بخاطر پول و دستمزد با تلویزیون خداحافظی میکنند بعد میگویند چون مردم تلویزیون نگاه نمیکنند، همه خداحافظی کردهاند. اینطور نیست؛ مردم در شهرستان و مناطق محروم تلویزیون را میبینند. دستمزد شبکه خانگی چند برابر است و برای دستمزد میروند.