فراتر از خبر

قرارداد پشتیبانی شبکه های کامپیوتری چگونه است ؟

پشتیبانی شبکه یکی از خدمات بسیار مهم و ضروری برای شرکت‌ها می‌باشد.  تمام صاحبین کسب‌وکار می‌توانند جهت دریافت خدمات نصب و راه‌اندازی شبکه و همچنین پشتیبانی آن از دو راه استفاده کنند. راه اول این است که شما فردی را که در این زمینه تخصص و مهارت بالایی دارد استخدام کنید تا مدام بر عملکرد شبکه کامپیوتری نظارت داشته و آن را پشتیبانی کنند. راه دوم این است که شما با شرکت‌هایی که به ارائه چنین خدماتی می‌پردازند، قرارداد ببندید و برای مدت ‌زمان مشخصی شبکه کامپیوتری شرکت خود را به آن‌ها بسپارید. ما در این مقاله قصد داریم در مورد چگونگی قرارداد پشتیبانی شبکه توضیحاتی را بیان کنیم بنابراین پیشنهاد می ‌شود که حتما در ادامه با ما همراه باشید.

 کدام شرکت ها باید از پشتیبانی شبکه استفاده کنند ؟

جالب است بدانید که اکثر سازمان‌ها و شرکت‌هایی که دارای تیم آی‌تی هستند، همچنان ترجیح می‌دهند که خدمات راه‌اندازی و نصب شبکه را به شرکت‌های دیگر بسپارند و یا به‌عبارتی برون سپاری کنن.  این‌موضوع نشان‌دهنده این است که پشتیبانی شبکه تا چه حدی حائز اهمیت می‌باشد. البته برای برون سپاری چنین خدماتی باید حتما به یک سری موارد توجه ویژه‌ای داشت که ازجمله آن‌ها می‌توان به نحوه عقد قرارداد اشاره کرد.

 

شما بایستی در هنگام مراجعه به یک شرکت خدمات کامپیوتری حتما به یکسری نکات توجه کرده و سپس جهت بستن قرارداد اقدام کنید. در غیر این صورت ممکن است در مدت‌زمان طولانی دچار مشکلاتی شوید ، و از خدمات شرکت موردنظر خود به‌اندازه کافی راضی نباشید. مجموعه کوشا شبکه اریکه با چندین سال فعالیت در زمینه نصب و راه‌اندازی شبکه مجازی‌سازی شبکه و امنیت این امکان را برای شما فراهم کرده تا بتوانید یک سیستم یکپارچه با عملکرد مناسب را در شرکت خود داشته باشید.

مواردی که باید در زمان قرارداد پشتیبانی شبکه حتما به آن توجه کنید!

همان‌طور که گفته شد در زمان بستن قرارداد با یک شرکت ارائه‌دهنده خدمات شبکه لازم است تا حتماً به یک سری نکات توجه داشته باشید. در واقع در چنین  قراردادی باید مواردی به درست‌ترین شکل ممکن لحاظ گردد. چنانچه شما به‌صورت بی‌توجه به این‌موضوع جهت بستن قرارداد اقدام کنید، بدون‌شک با مشکلات گوناگونی روبه‌رو خواهید شد.

ازجمله مواردی که در زمان بستن قرارداد پشتیبانی شبکه کامپیوتری باید به آن توجه کنید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • هزینه قرارداد
  • تاریخ شروع و پایان
  • پشتیبانی شبکه
  • خدمات ارائه‌شده
  • شرایطی که باعث لغو قرارداد می‌شود.
  • درج یک سری شرایط ویژه در قرارداد شبکه‌های کامپیوتری
  • معرفی کامل هر یک از طرفین به‌صورت کامل و جامع

چنانچه شما به موارد بالا توجه ویژه‌ای داشته باشید و هر یک از آن‌ها را به‌درستی در قرارداد رعایت کنید بدونه شک هیچ مشکلی نخواهید داشت. در ادامه یک نمونه قرارداد مناسب برای پشتیبانی شبکه را به شما معرفی کرده و توضیحاتی را به‌اختصار بیان می‌کنیم.

روش های بستن قرارداد پشتیبانی شبکه چگونه است ؟

به‌ طورکلی یک قرارداد پشتیبانی شبکه به دو روش شرکتی و یا فردی تنظیم‌شده و توسط طرفین امضا می‌شود. در قراردادهای شبکه فردی شخصی به‌عنوان تکنسین حرفه‌ای شبکه جهت پشتیبانی شما استخدام خواهد شد. این فرد باید به‌اندازه‌ی کافی دارای مهارت بوده و بتواند عملکرد هر یک از اجزای شبکه‌های کامپیوتری را تحت کنترل داشته باشد.  به‌همین خاطر ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که جهت استخدام یک فرد برای خدمات نصب و راه‌اندازی شبکه حتما حساسیت زیادی به خرج داده و رزومه‌ی آن را بررسی کنید.

روش دومی که برای بستن قرارداد پشتیبانی شبکه وجود دارد بستن قرارداد با شرکت‌های ارائه‌دهنده  این خدمات است. تمامی شرکت‌هایی که به نصب و راه‌اندازی شبکه‌های کامپیوتری نیز پردازند معمولاً خدماتی را نظیر مجازی ‌سازی شبکه، طراحی و نقشه‌کشی شبکه، امنیت شبکه و پشتیبانی شبکه ارائه می‌دهند. درصورتی‌که شما راه دوم را برای بهره‌مندی از چنین خدماتی انتخاب کنید، به‌جای یک نفر با یک تیم متخصص و حرفه‌ای روبرو خواهید بود که می‌توانند به بهترین شکل ممکن یک شبکه‌ی یکپارچه و باکیفیت را برای شما راه‌اندازی کرده و از آن پشتیبانی کنند.

روش های بستن قرارداد پشتیبانی

بستن قرارداد با شرکت‌های پشتیبانی شبکه چه مزایایی دارد؟

همان‌طور که گفته شد زمانی‌که شما برای بهره‌مندی از خدمات پشتیبانی شبکه به یک شرکت مراجعه می‌کنید، با یک تیم حرفه‌ای روبرو خواهید بود که هر یک از آن‌ها وظایف مهمی را به‌عهده دارند. این‌موضوع باعث شده تا کیفیت تمامی اقداماتی که در پشتیبانی شبکه انجام می‌شود، سطح بالایی داشته باشد. ازجمله مهم‌ترین مزایای بستن قرارداد با شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات شبکه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. صرفه‌جویی در هزینه و زمان
  2. پشتیبانی از راه دور
  3. بررسی شبکه به‌صورت دوره‌ای
  4. افزایش کیفیت کار
  5. عدم نیاز به وجود فیزیکی یک کارشناس در سازمان

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا