آموزش بورس

تفاوت صرافی بایننس با نوبیتکس چیست؟

همانطور که می دانید صرافی بایننس در حال حاضر بزرگترین صرافی مارکت کریپتوکارنسی (Cryptocurrency ) می باشد و محبوبیت زیادی بین کاربران دارد از نقطه ی مقابل صرافی نوبیتکس (nobitex) هم در حال حاضر بزرگترین و محبوب ترین صرافی داخل ایران شناخته می شود. در این مطلب آموزشی سایت بورس فردا، قصد داریم به بیان تفاوت های میان صرافی بایننس با نوبیتکس بپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود از مطالب مرتبط همچون مزایا و معایب صرافی بایننس و بهترین صرافی جایگزین بایننس مطالعه کنید.

تفاوت صرافی بایننس با نوبیتکس

از جمله تفاوت های بین بایننس و نوبیتکس می توان به پیرها، تعداد ارزهای دیجیتال موجود در صرافی، حجم معاملات صرافی و قابلیت های آنها اشاره کرد که در ادامه این مطلب به شرح کامل هر یک از آنها می پردازیم.

1. تفاوت در peer ها

1. داخل صرافی بایننس ما جفت ارزها یا پیر های متنوع و زیادی داریم مثلا شما مشاهده می کنید ارزی مثل بیت کوین ارزی مثل bmb، ارزی مثل ای تی اچ، یا حتی استیبل کوین هایی مثل تتر (TRX)، بی یو اس تی یا سایر ارزها ما داخل این صرافی پیر داریم و می توانیم ترید یا معامله ی خودمان را انجام دهیم. اما داخل صرافی نوبیتکس فقط و فقط دو تا پیر (peer) کلی داریم.

یک پیرهایی که با ریال یا تومان هستند که به عنوان بازار اصلی شناخته می شوند و یکسری پیر ها هم هستند که به عنوان بازار حرفه ای شناخته می شوند و با ارز تتر آمدن و پیر شدن یا جفت ارز شناخته می شوند. پس عملا ما داخل صرافی نوبیتکس پیر های کمتری داریم دستمون باز نیست برای ترید کردن مخصوصا آنهایی که دنبال این هستند که ترید های خودشان را با بیت کوین انجام دهند، که داخل صرافی های ایرانی مثل نوبیتکس این قابلیت وجود ندارد.

2. تعداد ارزهای دیجیتال موجود در صرافی

دومین تفاوت بایننس و نوبیتکس در تعداد ارزهای دیجیتال موجود در صرافی می باشد. داخل صرافی بایننس ارزهای زیادی هم در اختیار ما هست و می توانیم ترید و معامله ی آنها را انجام دهیم. همانطور که میدانید تعداد زیادی ارز دیجیتال داخل صرافی بایننس است که چیزی در حدود 350 ارز دیجیتال مختلف وجود دارد ولی ما داخل صرافی نوبیتکس در حدود 10 ارز دیجیتال وجود دارد که ما می توانیم خرید و فروش و معامله ی آنها را انجام دهیم. پس از این نظر هم باز صرافی بایننس هست که دست بالاتر را دارد و ما می توانیم ترید های حرفه ای تری داخل صرافی بایننس انجام دهیم.

3. حجم معاملات صرافی

حجم معاملات، یکی دیگر از تفاوت های صرافی بایننس و توبیتکس است. داخل صرافی بایننس به دلیل اینکه یک صرافی بزرگ و جهانی است حجم معاملات هم خیلی زیاد است. طی یک بررسی انجام شده، طی 24 ساعت با پیر btcustt نزدیک به 3 میلیارد دلار ترنول یا والیوم در بایننس صورت گرفته (معامله صورت گرفته) است. حالا اگر در صرافی نوبیتکس وارد “پیر بیت کوین تومان” که معمولا بیشترین حجم معملات را دارد، متوجه خواهید شد که حجم معاملات به نسبت صرافی بایننس خیلی کمتر می باشد.

قسمت سفارشات رو هم که بررسی کنید متوجه می شوید که در صرافی بایننس تغییرات سریعی صورت نمی گیرد. حالا اگر بخوایم مقایسه ی عادلانه تری انجام بدیم می توانیم وارد بازار حرفه ای شویم و بیت کوین تتر را انتخاب کنیم که اینجا تازه مشخص می شود که حجم ترنول به نسبت صرافی بایننس چقدر کمتر است و اون خرید و فروش ها مثل صرافی بایننس با سرعت انجام نمی شود و قیمت مثل صرافی بایننس مدام تغییر نمی کند که ما بتوانیم از آن نوسان بگیریم چون افرادی که مدام دنبال ترید کردن هستند گاهی از تغییرات قیمتی نوسان می گیرند تا سود کسب کنند که در صرافی های ایرانی مثل نوبیتکس این کار به این راحتی صورت نمی گیرد.

4. صرافی بایننس قابلیت های حرفه ای دارد!

داخل صرافی بایننس ما معاملات پیشرفته تر و حرفه ای تری در اختیارمان می باشد مثل معاملات مارجین، فیوچرز یا حتی قابلیت های حرفه ای تر دیگه ای که می توان بدون ترید کردن کسب درآمد کنیم مثل بایننس لانچ پولی و استیکینگ و سایر قسمت هایی که به عنوان درآمد زایی داخل صرافی بایننس وجود دارد. اما خب داخل صرافی های ایرانی مثل نوبیتکس بجز خرید و فروش کردن ارزهای دیجیتال ما هیچ کار دیگه ای نمی توانیم انجام دهیم در جهت اینکه کسب سود کنیم.

داخل صرافی نوبیتکس ما فقط می توانیم خرید را انجام  دهیم و سفارش فروش بگذاریم و چیزی تحت عنوان استاپ لاس نمی توانیم در اینجا تعیین کنیم، در صورتی که داخل صرافی های بین المللی مثل بایننس ما یک نوع اوردر گذاری تحت عنوان استاپ لیمیت هم داریم که می توانیم در اونجا استاپ لاس لحاظ کنیم، یا حتی داخل صرافی بایننس نوع حرفه ای تر این اوردر ها (سفارشات) هست با عنوان OCO که می توانیم همزمان در این بخش سه هم استاپ لاس را لحاظ کنیم هم تارگت های فروش خودمان که می خواهیم از آن ها کسب سود کنیم پس به این شکل دیگر نگرانی نیاز نیست داشته باشیم که اگر ما پای سیستم نباشیم و نمودارهای قیمتی را چک نکردیم این تغییر قیمت باعث شود دچار ضرر و زیان خیلی زیادی شویم پس این ها همه و همه مواردی می باشد که در صرافی بایننس به عنوان مزیت حساب می شود ولی در صرافی های ایرانی مثل نوبیتکس به عنوان عیب حساب می شود.

نکته: ما باید ریال یا تومان خودمان را به یک ارز دیجیتالی مثل بیت کوین یا تتر که محبوبیت زیادی در بحث جفت ارزها یا پیرها دارند تبدیل کنیم و سپس ارز مرجع که تتر یا بیت کوین هست را وارد صرافی بین المللی کنیم اگر که دیدگاه ترید داریم و انجا ترید را انجام دهیم، از این رو می توان گفت با وجود تمامی تفاوت های بیان شده، ما به هر دوی این صرافی ها نیاز داریم.

باید در نظر داشته باشید که صرافی بایننس ایران را تحریم کرده و ما باید با استفاده از VPS (سرور مجازی) وارد آن شویم و به نوعی تحریم ها را دور بزنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا