آموزش بورسارز دیجیتال

آشنایی با انواع تتر و تفاوت آن ها

همراهان عزیز بورس فردا در مقالات قبل که مربوط به ارز دیجیتال تتر بودند کلیات تتر را توضیح داده ایم. در این مقاله سعی داریم به شرح انواع تتر و تفاوت آن ها با یکدیگر بپردازیم. همانطور که می دانید تتر یک ارز دیجیتال قابل اطمینان است که آینده روشنی در دنیای ارز ها دارد چراکه تتر جزو اولین ارز های دیجیتال حال حاضر در دنیا است. بنابراین جهت آشنایی با انواع تتر و تفاوت آن ها، در این مقاله همراه ما باشید.

پیشنهاد می شود مطالب زیر را مطالعه نمایید:

شرح کامل انواع تتر

همانطور که در مقالات قبل به گفتیم  تتر ، این ارز دیجیتال پایدار یا Stable Coin که مهمترین ویژگی آن این است که از نوسانات بازار ارزهای دیجیتال محفوظ می‌باشد، در اصل به عنوان ابزاری برای کنترل عدم پایداری قیمت در معاملات رمز ارزها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به این ترتیب این ارز دیجیتال بلاک چین محور هم از دیگر امکانات ارزهای دیجیتال بهره‌مند است و هم مشابه ارزهای رایج فیزیکی، فاقد نوسانات قیمت رمز ارزها می‌باشد و قیمت نسبتاً ثابتی دارد. در ادامه بیشتر به موضوع آشنایی با انواع تتر و تفاوت آن ها میپردازیم. اما تتر انواع گوناگونی دارد که در موارد زیر به آنها اشاره می کنیم:

1. تتر TRC20: تتر TRC20 شبکه ارز ترون است که با کارمزد بسیار کم و سرعت بالا، که توجه سرمایه گذاران در عرصه ی ارز های دیجیتال را به خود جلب کرده است. تتر TRC20 مدت زمان کوتاهی است که در دنیای ارز های دیجیتال تتر آمده است. اما کمتر از انواع دیگر تتر استفاده می شود. آدرس ولت های تتر TRC20، با حرف T آغاز می شوند و دارای 34 کاراکتر می باشند.

2. تتر OMNI: تتر OMNI یکی از اصلی ترین شبکه هایی است که تتر برای اولین بار بر روی آن پیاده سازی و اجرا شده است. OMNI همان بلاک چین مرتبط با بیت کوین است که ارز دیجیتال بیت کوین نیز بر روی آن اجرا می شود. اگر چه اولین بار تتر بر بستر این شبکه عرضه شد اما به علت کارمزد های بالای OMNI و سرعت انجام تراکنش بسیار پایین آن، استفاده از تتر در این شبکه طرفدار چندانی پیدا نکرد.

انواع تتر
انواع تتر

3. تتر EOS: یکی دیگر از انواع تتر ، تتر در بلاکچین EOS می باشد. این نوع تتر در ماه می در سال 2019 به دنیای ارز های دیجیتال عرضه شده است. همانند انواع دیگر تتر ، تتر از نوع ایاس با هدف کاهش کارمزد تراکنش ها عرضه شد و به همین دلیل و بهره مندی از سرعت مناسبريال مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

4. تتر ERC20: از دیگر انواع تتر می توان به تتر ERC20 اشاره کرد. بلاکچین ERC20 همان شبکه ای است که تراکنش های ارز اتریوم هم در آن انجام می شود. در سال 2019 تتر استیبل کوین خود را به علت سرعت بالای این شبکه، به ERC20 منتقل کرد. انتقال تتر در بلاکچین ERC20 بین ده تا 15 ثانیه زمان میبرد و بر خلاف شبکه OMNI کارمزد تراکنش ها بسیار کمتر است. آدرس ولت های تتر که در این شبکه قرار دارند، قاعدتا همانند آدرس های کیف پول اتریوم می باشد و 42 کاراکتربوده و با 0x آغاز می شوند.

پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را مطالعه نمایید:

تفاوت انواع تتر در چیست؟

حالا سوال اصلی اینجا است که تفاوت تتر های توضیح داده شده در مطالب فوق چیست؟ کارمزد تراکنش ها، اولین تفاوت های انواع تترها با یکدیگر می باشد. در واقع یک مسئله مهم در هنگام خرید انواع تتر میزان و یا پرداخت کارمزد آنها است که در هر کدام متغیر است. به طور کلی نمیتوان یک عدد ثابت و مشخص برای میزان کارمزد تتر در بلاکچین های مختلف بیان کرد اما به طور کلی این موضوع واضح و مشخص است که در حال حاضر انتقال تتر در شبکه OMNI با توجه به کارمزد بسیار بالا و زمان انجام طولانی اصلا گزینه مناسبی نیست.

تتر در شبکه اتریوم یا همان ERC20 دومین گزینه بعد از شبکه OMNI می باشد که  ارزان تر و سریع تر است. البته با توجه به افزایش قیمت اتریوم، انجام تراکنش در این شبکه نیز مانند سابق مناسب نخواهد بود. تتر TRC20 یکی از بهترین گزینه ها برای خرید است. اگر کیف پول یا صرافی شما از این نوع تتر پشتیبانی می کند، خرید تتر USDT TRC20 مناسب ترین گزینه نیز میباشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا