آموزش بورسارز دیجیتال

7 نکته مهم برای سرمایه گذاری در بورس و ارز دیجیتال

برای انجام هر معامله ی نیاز به یکسری تحلیل تکنیکال و مشخص کردن استراتژی سرمایه گذاری می باشد که در کنار این موارد شما با دانستن یکسری نکات مهم و کاربردی می توانید معامله ای با ریسک کمتر و سود بیشتر داشته باشید. ما در این مطلب از سایت بورس فردا به بیان نکات مهم برای سرمایه گذاری در بورس و ارز دیجیتال می پردازیم.

مطالب پیشنهادی: اصطلاحات ارز دیجیتال به زبان ساده

7 نکته مهم برای سرمایه گذاری در بورس و ارز دیجیتال

1. سهم مورد نظر را برای معامله تعیین کنید و حمایت-مقاومت های استاتیک را ترسیم کنید. سعی کنید چندین سهم برای خرید همزمان زیر نظر داشته باشید اما حواستان باشد تعداد سهام واچ لیستتان بیش از حد زیاد نشود تا سردرگم و گیج نشوید.

2. خطوط روند، خطوط حمایت-مقاومت داینامیک را در تایم فریم روزانه یا تایم فریم دلخواهتان ترسیم کنید در یک تایم فریم بالاتر هم نمودار را بررسی کنید. معامله بدون در نظر گرفتن خطوط روند و حمایت-مقاومت، عملا یکی از خطرناک ترین کارهاست.

3. از ابزار فیبوناچی و یا اندیکاتورهایی مانند میانگین متحرک برای پیدا کردن سایر حمایت-مقاومتها و محدوده هایی با پتانسیل برگشت قیمت استفاده کنید. در بسیاری از مواقع که حمایت-مقاومت استاتیکی پیش روی قیمت نیست، ابزار فیبوناچی یکی از بهترین ابزارها در تعیین اهداف رشد و اصلاح است.

4. منتظر تایید در الگوهای کندلی باشید. حمایت-مقاومت های مهم باید خودش را در کندل ها به نمایش بگذارد. معامله های عجولانه و بدون تایید کندل ها ممکن است در نهایت باعث ضرر و زیان شما شوند.

مطالب پیشنهادی: توصیه مهم برای معامله گران فارکس

5. همه مواردی که آموختید را با هم به کار ببرید. تحلیل تکنیکال یک فعالیت تک بعدی نیست و صرفا یک ابزار قادر به تحلیل سهام نیستید. استفاده از ابزارهای بیشتر و تایید گرفتن توسط ابزارهای مختلف باعث کاهش ریسک سرمایه گذاری خواهد شد.

6. اگر در انجام معاملات فرد عجولی هستید و یا فردی هستید که مدام استراتژی های خودتان را زیر پا میگذارید، بهتر است برای انجام معاملات یک چک لیست کاغذی تهیه کنید و پارامترهای مهمی که باید برای یک خرید یا فروش مد نظر قرار بدید را در آن بنویسید.

7. پیش از انجام هر معامله، ابتدا چک لیست مربوطه را تکمیل کنید تا مطمئن شوید دارید بر اساس تحلیل و دلیل منظقی معامله می کنید نه بر اساس هیجان و استرس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا