آموزش بورسارز دیجیتال

معایب و مزایای صرافی بایننس چیست و چند نوع معامله در آن انجام پذیر است؟

امروزه بازار صرافی های آنلاین به دلیل به وجود آمدن و پیشرفت روز افزون ارز های دیجیتال بسیار داغ است، همانطور که در مقالات قبل توضیح داده ایم بایننس صرافی آنلاین معتبری است اما سوالی که پیش می آید این است که معایب و مزایای صرافی بایننس چیست و چند نوع معامله در آن انجام پذیر است؟ صرافی بایننس به هر اندازه هم که معتبر و قابل اطمینان باشد باز هم معایب و مزایایی دارد و قابلیت انجام 4 نوع معامله در آن امکان پذیر است. ما را در این مقاله همراهی کنید تا بیشتر با معایب و مزایای صرافی بایننس آشنا شوید.

مطالب پیشنهادی: آموزش نحوه شارژ کیف پول بایننس بطور کامل و تصویری

معایب و مزایای صرافی بایننس چیست؟

از جمله مزایای صرافی باینس می توان به امنیت بالای، آلتکوین های بی شمار، دارای الیکیشن موبایل، کارمزد کم، حجم بالای معاملات و جوایز با ارزشی که بایننس برای کاربران خود در نظر می گیرد می باشد و از معایب آن نیز می توان به عدم همکاری بایننس با کشور های تحریم شده، عدم پشتیبانی از ارزهای فیات در صرافی و عدم  پشتیبانی قوی اشاره نمود. در ادامه بیشتر به پاسخ سوال “معایب و مزایای صرافی بایننس چیست و چند نوع معامله در آن انجام پذیر است؟” میپردازیم.

مزایای بایننس

1. امنیت بالای بایننس: امنیت موضوع بسیار مهم و مطرحی در صرافی بایننس است. این موضوع در بایننس آنقدر قابل اهمیت است که کاربر برای افتتاح حساب باید دو مرحله احراز هویت را انجام دهند. اگر احراز هویت 2 مرحله باشد سطح امنیت بسیار بالا میرود. بایننس هم برای حفاظت از حساب کاربری از سیستم امنیتی CCSS استفاده میکند.

2. بایننس آلتکوین های بی شماری دارد: تنوع ارزهای دیجیتال موجود در صرافی بایننس یکی از دلایل محبوبیت بالای آن در جهان است. در حقیقت بیش از 100 کریپتوکارنسی مختلف در این پلتفرم موجود است. صرافی بایننس ارزهای دیجیتالی مانند تتر، اتریوم ، بیت کوین و …است.

3. بایننس اپلیکیشنی برای  موبایل دارد: بایننس نیز مانند دیگر صرافی های مطرح در دنیا اپلیکیشن برای موبایل دارد که هم برای اندروید است هم برای IOS. از طریق این اپلیکیشن می توانید به راحتی خرید و فروش را انجام دهید.

4. بایننس کارمزد اندکی دارد : بایننس یک ویژگی خوبی دارد وجود کارمزد کم برای معاملات است که به کارمزد crypto-to-crypto معروف است. کاربران مبلغی معادل 0.1% از هر خرید و فروش را به عنوان کارمزد به پلتفرم پرداخت می کنند، به عنوان مثال اگر شما 1 واحد اتریوم (ETH) معامله کنید تنها 0.001 ETH از شما کسر می شود.

5. لانچ پد عرضه اولیه سکه (ICO) برای بایننس : رمز ارزهای جدید به محض اتمام کمپین عرضه اولیه سکه در پلتفرم بایننس فهرست می شوند به همین دلیل این صرافی در میان اکثر کمپانی های فعال در حوزه ارز های دیجیتال از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است.

6. حجم بالای معاملات در بایننس دلیلی برای محبوبیت : همانطور که اطلاع دارید بایننس محبوب ترین صرافی آنلاین در جهان است. به همین دلیل است که معاملات زیادی در آن صورت میگیرد. صرافی بایننس قادر است در هر ثانیه 1.4 میلیون تراکنش را پردازش کند. به عنوان مثال اگر یک رمزارز دارای حجم معاملاتی پایین باشد، فروشندگان کافی برای آن وجود ندارد بنابراین تریدرها برای خرید آن با مشکل روبرو می شوند. در حالی که اگر افراد بیشتری به دنبال فروش آن رمزارز باشند، آن گاه خرید آن نیز آسان تر می شود.

7. جوایز با ارزشی که بایننس برای کاربران خود در نظر می گیرد : صرافی Binance جوایز مختلفی نظیر اهدای رایگان ارزهای دیجیتالی مثل WAVES و ONT یا خودروهای لوکس را برای کاربران خود در نظر گرفته است.

معایب و مزایای صرافی بایننس چیست؟
معایب و مزایای صرافی بایننس چیست؟

معایب صرافی بایننس چیست؟

1. عدم همکاری بایننس با کشور های تحریم شده: همانطور که در مقابله قبل توضیح داده ایم صرافی آنلاین بایننس پذیرای کشور های تحریم شده نیست که ایران هم جزو آن کشور ها است. در ایران باید به کمک VPN های با آی پی ثابت و یا VPS برای خرید و فروش در بایننس استفاده کنیم. در غیر اینصورت تمامی سرمایه شما در این صرافی در معرض خطر بلوکه شدن قرار خواهد داشت.

2. عدم پشتیبانی از ارزهای فیات در صرافی بایننس: یکی از مشکلات اساسی بایننس این است کاربران به شیوه سنتی نمیتوانند حساب خود را شارژ کنند. در صورتی که صرافی های معتبر دیگر نظیر کوینکس، Kraken و Livecoin امکان پرداخت با کارت اعتباری و حتی انتقال بانکی یا پی پال را نیز در اختیار کاربران خود قرار می دهند.

3. عدم پشتیبانی قوی توسط بایننس : کاربران زیادی اعلام کردند که صرافی آنلاین بایننس تاخیر طولانی در پاسخگویی را دارد. این موضوع ممکن است به علت تعداد بالای مشتریان باشد بنابراین انتظار می رود که صرافی بایننس هر چه سریع تر نحوه پاسخگویی به مشتریان را بهبود بخشد.

انواع معاملات در صرافی بایننس

در صرافی آنلاین بایننس 4 نوع معامله انجام پذیر است که شامل موارد زیر است:

1. معاملات Limit: در این نوع معامله قیمت خرید یا فروش را خود کاربر تعیین می کند و انجام می دهد.

2. معاملات Market: در این نوع معامله خرید یا فروش به قیمت فعلی بازار است. این نوع معامله برای ارزهای با ارزش پایین مناسب نیست، زیرا هنگام خرید قیمت بازار بالاترین قیمت پیشنهادی و هنگام فروش پایین ترین قیمت را پیشنهاد می کند.

3. معاملات Stop Limit: یکی از انواع معاملات در بایننس Stop Limit می باشد و در این نوع معامله، کاربر شرط تعیین می کند به عبارتی آخرین قیمت بازار به حد معینی برسد مقدار ارز مورد نظر (Amount) را با قیمت تعیین شده (Limit) توسط خود کاربر بخرد یا بفروشد.

4. معاملات OCO: در این نوع معامله خرید و فروش به صورت همزمان در معاملات stop limit است، به عنوان مثال همزمان می‌توانید تعیین کنید اگر قیمت ارز مورد نظر تا یک حد خاص بالا رفت یا تا یک حد خاص پایین آمد آن را بفروشید یا بخرید.

همراهان گرامی در مقالات بعدی به نحوه استفاده ایرانیان از صرافی آنلاین بایننس در ایران میپردازیم همراه ما باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا